Μέθοδος εκτέλεσης
Βράζουμε τα μακαρόνια αφού βράσουν κρατάμε μια μικρή ποσότητα νερού. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και βάζουμε μέσα το σπανάκι και το σοτάρουμε (σε μέτρια φωτιά) προσθέτουμε τον άνηθο, τα κρεμμυδάκια και τα σοτάρουμε για 3-4' ρίχνουμε και το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και συνεχίζουμε για 1-2' ακόμα. Αφού περάσουν τα 2΄προσθέτουμε το σπανάκι στα μακαρόνια και τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το τυρί, το γιαούρτι, τον δυόσμο και τις 3 κ.σ. καυτό νερό από τα μακαρόνια που έχουμε κρατήσει, ανακατεύουμε καλά για να λιώσει το τυρί. Και είναι έτοιμο!
Καλή σας όρεξη!