Ζυμαρικά με κιμά κοτόπουλου και μπρόκολο

Ζυμαρικά με κιμά κοτόπουλου και μπρόκολο

Υλικά
  • 400γρ. κιμάς κοτόπουλου
  • 350γρ. ζυμαρικά
  • 450γρ. μπρόκολο κομμένο σε μπουκιές
  • 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1/4φλ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 2κ. σούπας ελαιόλαδο, χωρισμένα
  • Αλατοπίπερο
Μέθοδος εκτέλεσης

Βράζουμε  τα ζυμαρικά μαζί με  το μπρόκολο. Πριν σουρώσουμε  τα ζυμαρικά και το μπρόκολο κρατάμε ½ φλ. νερό. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε τον κιμά για 7-8 λεπτά. Στην κατσαρόλα που φτιάξαμε  τα ζυμαρικά προσθέτουμε  1 κ. σούπας λάδι και το σκόρδο και σοτάρουμε. Προσθέτουμε μέσα τα ζυμαρικά, το μπρόκολο και τον κιμά. Στην ίδια κατσαρόλα βάζουμε  την υπόλοιπη 1 κ. σούπας λάδι, την παρμεζάνα και αλατοπίπερο και ανακατεύουμε καλά. Στην ίδια κατσαρόλα ρίχνουμε το νερό που έχουμε κρατήσει από τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε καλά. Μέχρι να βράσει καλά. Και είναι έτοιμο!

Καλή σας επιτυχία!