Τρουφάκια νηστίσιμα

Τρουφάκια νηστίσιμα

Υλικά
  • 400γρ. χαλβά, 
  • 40γρ. ταχίνι,  
  • 40γρ. μέλι, 
  • ξύσμα από 1 πορτοκάλι, 
  • 1 κ.σ. κακάο, 
  • 1 κ.σ. καφέ στιγμής σκόνη, 
  • 100γρ χαλβά βανίλια σε κομματάκια, 
  • 100γρ. φιστίκι Αιγίνης ψιλοκομμένο ή 100γρ κακάο
Μέθοδος εκτέλεσης

Σε ένα μπολ βάζουμε το χαλβά, το ταχίνι, το κακάο, τον καφέ και το ξύσμα πορτοκαλιού, ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά να ενωθούν και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα. Στην συνέχεια παίρνουμε με το χέρι μας κομματάκια από το μείγμα και τα πλάθουμε σε μπαλάκια, με το δάχτυλο μας κάνουμε μια λακουβίτσα και βάζουμε ένα μικρό κομματάκι χαλβά.

Πλάθουμε πάλι σε μπαλάκι και τα βουτάμε στο κακάο ή στο φιστίκι. Τα βάζουμε στο ψυγείο για λίγη ώρα και είναι έτοιμα.