Καλαμαράκια κοκκινιστά

Καλαμαράκια κοκκινιστά

Υλικά

Για 4 - 5 μερίδες χρειαζόμαστε:

Μέθοδος εκτέλεσης

Κόβουμε τα καλαμαράκια σε ροδέλες.  Βάζουμε στη χύτρα το κρεμμύδι μαζί με τα καλαμαράκια και τα σοτάρουμε.  Αφού εξατμιστεί το νερό ρίχνουμε το κρασί και στη συνέχεια μετά από ένα λεπτό τη ντομάτα, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι.

Κλείνουμε τη χύτρα και βράζουμε το μίγμα για δέκα λεπτά.

Τέλος αφού ανοίξουμε τη χύτρα προσθέτουμε το ανάλογο ελαιόλαδο.