Ρολάκια κολοκυθιού με τυρί και κόκκινη σάλτσα

Ρολάκια κολοκυθιού με τυρί και κόκκινη σάλτσα

Υλικά
  • 12 λεπτές φέτες κολοκυθάκια
  • 1 κούπα  σάλτσα ντομάτας
  • 1 μεγάλο αυγό
  • 2/3 κούπας τριμμένο τυρί με χαμηλά λιπαρά
  •  1/2 κούπας  ανθότυρο
  • 1/4 κούπας ψιλοκομμένο βασιλικό
  • 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
  • 3/4 κούπας μοτσαρέλα
  • αλάτι, πιπέρι                                                                                          
Μέθοδος εκτέλεσης

Προθερμαίνουμε  το φούρνο στους 200°C. Απλώνουμε  λίγο αλάτι στις δύο πλευρές των κολοκυθιών και τα ψήνουμε στο φούρνο για 3 λεπτά, σε ένα  μπολ χτυπάμε το αυγό και ανακατεύουμε με τα τυριά, το βασιλικό, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι. Απλώνουμε το μείγμα πάνω στις φέτες κολοκυθιού. Τυλίγουμε τα κολοκυθάκια σαν ρολάκια. Απλώνουμε 1/4 της κούπας σάλτσα στο κάτω μέρος ενός ταψιού τοποθετούμε τα ρολάκια. Ρίχνουμε  από πάνω την υπόλοιπη  σάλτσα και το τυρί μοτσαρέλα και σκεπάζουμε  το ταψί με αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε  για 20 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί.