Πίτσα με γαλοπούλα και δυο τυριά

Πίτσα με γαλοπούλα και δυο τυριά

Υλικά
  • Ζύμη πίτσας
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 3/4 φλιτζάνια ντοματάκια κονσέρβα
  • Αλάτι, Κόκκινο πιπέρι
  • Λίγο φρέσκο μαϊντανό
  • 2 κ.σ. φρέσκο βασιλικό 
  • 2 φλιτζάνια φιλέτο γαλοπούλας ψητό 
  • 1/2 φλιτζάνι τυρί με χαμηλά λιπαρά
  • 1/2 φλιτζάνι μοτσαρέλα
Μέθοδος εκτέλεσης

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτουμε  το κρεμμύδι και το σκόρδα, σοτάρουμε για 5  λεπτά. Προσθέτουμε τις ντομάτες, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε  το μείγμα να πάρει βράσει. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και  αφήνουμε να δέσει η σάλτσα. Προσθέτουμε  τα μυρωδικά και τα κατεβάζουμε από τη φωτιά. Αφήνουμε να κρυώσει καλά. Βάζουμε τη ζύμη σε ένα ταψάκι λαδωμένο. Βάζουμε πάνω στην ζύμη τη σάλτσα αφήνοντας 1 δάκτυλο περιθώριο στις άκρες. Προσθέτουμε τη γαλοπούλα και  την πιπεριά και τα τυριά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200oC.

Καλή επιτυχία!