Υλικά
- Ζύμη πίτσας
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1 3/4 φλιτζάνια ντοματάκια κονσέρβα
- Αλάτι, Κόκκινο πιπέρι
- Λίγο φρέσκο μαϊντανό
- 2 κ.σ. φρέσκο βασιλικό
- 2 φλιτζάνια φιλέτο γαλοπούλας ψητό
- 1/2 φλιτζάνι τυρί με χαμηλά λιπαρά
- 1/2 φλιτζάνι μοτσαρέλα
Μέθοδος εκτέλεσης
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδα, σοτάρουμε για 5 λεπτά. Προσθέτουμε τις ντομάτες, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε το μείγμα να πάρει βράσει. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα. Προσθέτουμε τα μυρωδικά και τα κατεβάζουμε από τη φωτιά. Αφήνουμε να κρυώσει καλά. Βάζουμε τη ζύμη σε ένα ταψάκι λαδωμένο. Βάζουμε πάνω στην ζύμη τη σάλτσα αφήνοντας 1 δάκτυλο περιθώριο στις άκρες. Προσθέτουμε τη γαλοπούλα και την πιπεριά και τα τυριά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200oC.
Καλή επιτυχία!