Καλτσόνε με γέμιση τυριού και λαχανικών

Καλτσόνε με γέμιση τυριού και λαχανικών

Υλικά
  • 1 έτοιμη ζύμη πίτσας
  • 220γρ τυρί μοτσαρέλα, κομμένο σε κύβους
  • ½ κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • ½ πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
  • ½ κίτρινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
  • 1 κ. σούπας μαργαρίνη, λιωμένη
  • ½ κ. γλυκού σκόνη σκόρδου
  • ½ κ. γλυκού καρυκεύματα της επιλογής σου
  • ½ φλ. σπιτική σάλτσα ντομάτας
Μέθοδος εκτέλεσης

Προθερμαίνουμε  το φούρνο στους 220°C. Βάζουμε λίγο αλεύρι σε μια επιφάνεια, ανοίγουμε τη ζύμη της πίτσας σε ένα ορθογώνιο 30x20 και  κόψε την σε 24 κομμάτια. Βάζουμε  στο κέντρο του κάθε τετραγώνου το τυρί, το κρεμμύδι και την πιπεριά.

Πιάνουμε τις άκρες και ενώνουμε για να κλείσει το πιτσάκι. Τοποθετούμε  το σημείο ένωσης στον πάτο ενός ταψιού. Σε ένα μικρό μπολ, χτυπάμε τη μαργαρίνη, τη σκόνη σκόρδου, τα καρυκεύματα και τη σάλτσα και την  απλώνουμε   πάνω από το ταψί. Ψήνουμε  για 15 έως 18 λεπτά.

Καλή σας επιτυχία!