Μέθοδος εκτέλεσης
1. Χτυπάτε τα αυγά για μερικά δευτερόλεπτα με ένα μίξερ χειρός (για παράδειγμα του φραπέ, αρκεί να είναι κάπως δυνατό).
2. Ρίχνετε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί και χτυπάτε για μερικά δευτερόλεπτα ακόμη.
3. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίξτε μερικές σταγόνες ελαιόλαδο και αφού ζεσταθεί κάπως (μην περιμένετε να κάψει) απλώστε το μίγμα ομοιόμορφα.
4. Με χαμηλωμένη τη φωτιά και σκεπασμένο το τηγάνι αφήστε την ομελέτα να ροδίσει από τη μία πλευρά χωρίς να ανακατέψετε καθόλου.
5. Γυρίστε την προσεκτικά από την άλλη πλευρά με μία σπάτουλα και αφήστε την για ένα λεπτό περίπου. Η ομελέτα σας είναι έτοιμη!
Καλή Απόλαυση!