Παγωτό φράουλα

Παγωτό φράουλα

Υλικά
Μέθοδος εκτέλεσης

Κόβουμε τις μπανάνες σε φέτες και τις βάζουμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες. Κόβουμε και τις φράουλες σε κομματάκια και τις βάζουμε και αυτές στην κατάψυξη για 2-3 ώρες. Αφού περάσουν 2-3 ώρες βάζουμε τις μισές μπανάνες και φράουλες ρίχνουμε τις 5 κουταλιές νερό και τα χτυπάμε στο μούλτι συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά και βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ στην κατάψυξη για 3-4 ώρες.

Το παγωτό μας είναι έτοιμο!!!