Συνταγή Muffins σοκολάτας με γάλα αμυγδάλου

Muffins σοκολάτας με γάλα αμυγδάλου

Υλικά

Μερίδες: 15

  • 200γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 100γρ ζάχαρη καρύδας
  • 1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 κ. γλ. μαγειρική σόδα
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 250ml γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη
  • 1 κ. σ. χυμό λεμονιού
  • 80ml ελαιόλαδο
  • 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 100γρ σταγόνες μαύρης σοκολάτας
Μέθοδος εκτέλεσης

Προθερμάνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς.

Ανακατεύεις το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα, το αλάτι και τη ζάχαρη σε ένα μπολ.

Πρόσθεσε τα υπόλοιπα συστατικά αφού ανακατευτούν καλά στο μίξερ, μοίρασε το μίγμα σε κουπάκια του cupcakes, ψήσε για 20’, άφησε τα να κρυώσουν πριν τα καταναλώσεις.

Tips: Μπορείτε να απολαύσετε ένα muffin σε συνδυασμό με ένα φρούτο στο απογευματινό σας σνακ.

Άλλη προτεινόμενη συνταγή: κέικ μπανάνας