Μέθοδος εκτέλεσης
Προθέρμανε το φούρνο στους 175°C. Λάδωσε ένα ταψί με λίγο λάδι Άπλωσε στον πάτο του ταψιού την μισή σάλτσα. Σε ένα μπολ ανακάτεψε το ανθότυρο, το σπανάκι, την παρμεζάνα, το ασπράδι αυγού, το σκόρδο, τον αποξηραμένο βασιλικό και τη ρίγανη. Γεμίζουμε τα κανελόνια με το μείγμα και τα τοποθετούμε στο ταψί. Ρίχνουμε από πάνω την υπόλοιπη σάλτσα. Καλύπτουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 20 λεπτά. Το ξεσκεπάζουμε, προσθέτουμε την μοτσαρέλα και ψήνουμε για 5 λεπτά ακόμα.
Καλή σας όρεξη!