Μέθοδος εκτέλεσης
Σε ένα μπολ βάζουμε το χαλβά, το ταχίνι, το κακάο, τον καφέ και το ξύσμα πορτοκαλιού, ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά να ενωθούν και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα. Στην συνέχεια παίρνουμε με το χέρι μας κομματάκια από το μείγμα και τα πλάθουμε σε μπαλάκια, με το δάχτυλο μας κάνουμε μια λακουβίτσα και βάζουμε ένα μικρό κομματάκι χαλβά.
Πλάθουμε πάλι σε μπαλάκι και τα βουτάμε στο κακάο ή στο φιστίκι. Τα βάζουμε στο ψυγείο για λίγη ώρα και είναι έτοιμα.