Μέθοδος εκτέλεσης
1. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι ταχίνι, μέλι, κανέλα & αμύγδαλα, προσθέτουμε τη βρώμη & τη φαρίνα.
2. Πλάθουμε απαλά στο χέρι μας μικρές μπαλίτσες.
3. Πατάμε την κάθε μία ελαφριά με την παλάμη για να πάρει σχήμα μπισκότου και τοποθετούμε σε ένα ταψί σε λαδόκολλα.
4. Προθερμαίνουμε & ψήνουμε για 10 λεπτά σε αντιστάσεις στους 180 βαθμούς.
Tip: Τα αφήνουμε μίση ώρα να κρυώσουν (αλλιώς θρυμματίζονται).
Καλή επιτυχία!