Σπαγγέτι με κιμά λαχανικών

Σπαγγέτι με κιμά λαχανικών

Υλικά
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο,
  • 2 σέλερι ψιλοκομμένα,
  • 2 καρότα κομμένα σε κύβους,
  • 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1 κ. σούπας πελτέ ντομάτας,
  • 1κ. σούπας βαλσάμικο ξύδι,
  • 250γρ. λαχανικά σε κύβους (κολοκυθάκια, πιπεριές, μανιτάρια και μελιτζάνα),
  • 800γρ. κονκασέ με μυρωδικά,
  • 250γρ. σπαγγέτι,
  • 2κ. σούπας ξύσμα παρμεζάνας
Μέθοδος εκτέλεσης

Ρίχνουμε  το κρεμμύδι, το σέλερι και τα καρότα σε μια  αντικολλητική κατσαρόλα και πρόσθεσε 2-3 κ. σ. νερό ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά. Προσθέτουμε το σκόρδο, τον πελτέ ντομάτας και το βαλσάμικο ξύδι και μαγείρεψε το σε υψηλή θερμοκρασία για περισσότερο από ένα λεπτό. Προσθέστε τα λαχανικά σε κύβους, το κονκασέ και άφησέ τα να βράσουν. Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και αφήνουμε  τα να σιγοβράσουν για περίπου  20 λεπτά και  βράζουμε τα μακαρόνια. Σερβίρουμε τα μακαρόνια με την σάλτσα λαχανικών και βάζουμε και λίγο παρμεζάνα.

Καλή σας όρεξη!!!