Σπιτικό παγωτό χωρίς γλουτένη

Σπιτικό παγωτό

Υλικά
Μέθοδος εκτέλεσης

Ψιλοκόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες τις τοποθετούμε σ’ ένα κλειστό μπολ και τις καταψύχουμε για 2-3 ώρες. Στη συνέχεια τις βάζουμε στο multi με τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τους τριμμένους ξηρούς καρπούς. Ομογενοποιείται και βάζουμε το μίγμα πάλι στην κατάψυξη για 2 με 3 ώρες. Στη συνέχεια βάζουμε 1 μπάλα παγωτό στο μπολ παγωτού και το σερβίρουμε.

Για το σερβίρισμα, ρίχνουμε 1 κ. σ. τριμμένους ξηρούς καρπούς και 2 κ. σ. μελάσα.

Tips: Άμα θέλουμε να δώσουμε ακόμα πιο γλυκιά γεύση στο παγωτό μπορούμε στο μίγμα μας να βάλουμε 2 κ. σ. σταγόνες κουβερτούρας μέσα στο μίγμα.