Υλικά
- 1 κιλό ώριμες φράουλες
- 50 γρ. νερό
- 3 κ.σ. σπόροι Chia
- 50 γρ. μελάσα Emelia
Μέθοδος εκτέλεσης
Πλένουμε τις φράουλες και τις κόβουμε σε κομματάκια. Επιλέγουμε ώριμες φράουλες για να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τις φράουλες, το νερό και τους σπόρους Chia. Βράζουμε σε σιγανή φωτιά για περίπου 30 λεπτά. Αφαιρούμε απο τη φωτιά, προσθέτουμε τη μελάσα Emelia και ανακατεύουμε. Αποθηκεύουμε σε αποστειρωμένο βάζο. Η μαρμελάδα είναι έτοιμη και μπορουμε να τη βάλουμε στο πρωινό μας , στο γιαούρτι ακόμα και στα γλυκά μας!