Μέθοδος εκτέλεσης
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα στερεά υλικά δηλαδή το αλεύρι με το μπέικιν, την σόδα, την κανέλλα και το αλάτι. Σ’ ένα άλλο μπολ, χτυπάμε τα αυγά με την στέβια και το λάδι. Ενώνουμε το υγρά με τα στερεά και ανακατεύουμε το μείγμα θα είναι αρκετά σφικτό.
Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα καρύδια και ανακατεύουμε. Τέλος προσθέτουμε το μήλο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το μείγμα σε φόρμα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις για 40- 50 λεπτά.