Σπιτική γκρανόλα

Σπιτική γκρανόλα

Υλικά
Μέθοδος εκτέλεσης

Σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα βάζουμε τη βρώμη και προσθέτουμε το κακάο, το φυστικοβούτυρο, τους ξηρούς καρπούς και το μέλι. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και τα ζυμώνουμε με το χέρι προσπαθώντας να δημιουργήσουμε σβόλους. Το ψήνουμε στον αέρα στους 150 βαθμούς για 8-10’ ανακατεύοντας τακτικά το μείγμα. Αφήνουμε λίγο τη γκρανόλα μας να κρυώσει και προσθέτουμε τα flakes μπανάνας και τις σταφίδες.

Tips: Τα flakes μπανάνας μπορείτε να τις αγοράσετε, προτιμήστε αυτές χωρίς ζάχαρη ή αλλιώς μπορείτε να ψιλοκόψετε μπανάνες και να τις τοποθετήσετε σε μια λαδόκολλα και να τις μαράνετε στο φούρνο στην επιλογή του αερόθερμου.