Πλήρες
εξοπλισμένο
γραφείο

Το 2016, η αγάπη μου για την επιστήμη της διατροφής με ώθησε να δημιουργήσω έναν χώρο, φιλικό και οικείο προς εσάς και ταυτόχρονα άρτια εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα. Η χαρά μου ως επαγγελματίας υγείας είναι να βλέπω ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν για να πετύχουν τους στόχους τους, να το καταφέρνουν.

"Είναι πολύ σπουδαίο να είμαι μέρος της επιτυχίας σας"

Ο χώρος μας είναι κατάλληλα διαμορφωμένος να υποδεχτεί άτομα με κινητικά προβλήματα.

Ανάλυση σύσταση σώματος με Tanita MC-780

Η εμμονή με το βάρος μας ως αριθμός δεν έχει καμία σημασία. Σήμερα έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε λιπομέτρηση, λαμβάνοντας αρκετές πληροφορίες για τη μεταβολική κατάσταση του οργανισμού και φυσικά και της υγείας σας.

Ο λιπομετρητής Tanita MC-780 περιλαμβάνει μετρήσεις, συγκεκριμένες με τις προβλεπόμενες τιμές, βάση της ηλικίας, του φύλου, του θερμιδικού σας ισοζυγίου και της προτεινόμενης ημερήσιας θερμιδικής πρόσληψης. Εμφανίζονται παράμετροι όπως: η λιπώδης μάζα, η συνολική μάζα (συνολικά και τμηματικά), βάρος, βασικός μεταβολικός ρυθμός (εκτιμώμενος), μεταβολική ηλικία, επίπεδο σπλαχνικού λίπους, ποσοστό των υγρών στο σώμα, ποσοστά ενδοκυττάριου και εξωκυττάριου υγρού.

Παρουσίαση της τελευταίας τεχνολογίας λιπομετρητή Tanita MC-780

Μέτρηση με δερματοπτυχόμετρο Harpenden

Το δερματοπτυχόμετρο Harpenden είναι ένα όργανο ακριβείας, σχεδιασμένο να χρησιμοποιείται για μετρήσεις λίπους στην επιφάνεια του δέρματος (από το οποίο εκτιμάται το σωματικό λίπος).

Ενδείκνυται κυρίως για αθλητές και παιδιά.

Μέτρηση με μεζούρα

Τα άτομα που ακολουθούν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής ουσιαστικά βελτιώνουν τη σύσταση του σώματος. Ο καλύτερος δείκτης είναι η μείωση των πόντων. Για να υπάρχει αυτή η εικόνα μετράμε συγκεκριμένα σημεία σώματος και εκεί ορίζουμε τους στόχους. Σημαντικό δεν είναι κάποιος να χάσει βάρος, αλλά να νιώθει όμορφα με το σώμα του.

Μέτρηση ύψους με αναστημόμετρο Tanita

Η  μέτρηση ύψους είναι από τις πιο εύκολες τεχνικές για τον σωστό υπολογισμό του Δείκτη Μάζας Σώματος (Body Mass Index – BMI), που είναι μία γενική ιατρική ένδειξη για την κατάταξη του βάρους (π.χ. φυσιολογικού βάρους, υπέρβαρος, παχύσαρκος, κ.α.).
Περισσότερο ενδιαφέρον έχει η χρήση του σε ανήλικα άτομα γιατί είναι ένας  σημαντικός δείκτη για τον υπολογισμό ανάπτυξης.

Προπλάσματα τροφίμων

Τα προπλάσματα των τροφίμων είναι πλαστικά αντίγραφα τροφίμων που τα χρησιμοποιούμε για την εξοικείωση των πελατών με τις μερίδες.

Επίσης, αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εκπαίδευση και για δράσεις σε ομάδες ή σε παιδιά.

Το κλειδί για καλύτερες διατροφικές επιλογές είναι να εκπαιδεύσουμε το μυαλό μας να είναι παρόν κάθε στιγμή.